Om Anthony


Anthony Charles Heads är en engelsman som flyttade till Sverige 2001. Han har nu arbetat i underhållningsindustrin i över 16 år både framför publiken och som manusförfattare.

Sedan han var 10 år gammal har han varit intresserad av mysterier och det övernaturliga. Trots att han är en ateist och en skeptiker grundade han 2004 Stockholms största spökvandring – Stockholm Ghost Walk.

Magi och psykologi har alltid varit två av Anthonys intressen och som en naturlig följd av hans erfarenheter har han nu etablerat sig inom den unika och mystiska konstformen – Mentalism. Hans specialiteter inkluderar tankeläsning, psykologisk manipulering och återskapning av seansshower från 1800-talet.

Anthony är också konsult inom scen- och teaterproduktion. Han skriver manus till andra mentalister och skapar illusioner och rutiner till TV, socialamedier samt teaterscenen. Han är extrainsatt i underhållning med övernaturligt tema, spökshower, psykologiskt utmanade upplevelser och kusliga händelser. Han gillar att få det att känns verkligt. Han har skapat olika underhållningsprodukter i över 16 år och är alltid öppen för nya spännande projekt. Läs mer här: Konsult

Anthony gillar pommes och fiskpinnar med vita böner i tomatsås. Han gillar inte att gå upp tidigt. Han bor i ett hus i södra Stockholm tillsammans med en väldigt tålamodig fru, två barn, en Westie och massor av tepåsar.

Läs mer om Anthony här: www.anthonycharlesheads.se