fbpx

Partners

 

 

Häringe Slott är ett lifestylehotell med en lång, glamorös, dekadent och excentrisk historia. Hit har filmstjärnor, miljardärer, kungar och andra intressanta personer kommit genom alla tider för att festa, äta gott och ägna sig åt mer eller mindre syndiga eskapader. Nu får ni chansen att uppleva Anden i glaset här också.

                                                 Läs mer här: www.haringeslott.se

 

 

ranas-logo

I Norrtälje kommun ligger Rånäs slott – vinnaren av Årets Slottshotell 2013 & 2014! Här kan man uppleva Anden i glaset som ett företagsevent eller som underhållning innan eller efter en middag.

Slottet passar perfekt till Anden i glaset och är faktiskt ett gammal mentalsjukhus. Kusligt!

Läs mer här: www.ranasslott.se

 

 

 

 

På Mörkö strax söder om Stockholm, ligger Engsholms slott. En otrolig slottsmiljö som drivs av Kerstin Johansson. Högst upp i tornet hittar man det hemsökta biblioteket och det är här man kan uppleva Anden i glaset som en del av ett weekendpaket eller som ett företagsevent.

Läs mer här: www.engsholm.se 

 

 

 

 

Thorskogs slott, Västerlanda, ligger ca. 1 timme norr om Göteborg. Thorskogs Slotts filosofi är att sätta gästen i främsta rummet, och få en känsla av ”välkommen hem” under gästens vistelse på slottet. Fr.o.m September 2017 kan man uppleva ”Anden i glaset” här också.

Lär mer här: www.thorskogsslott.se